Sponsorere

Vores samarbejdspartnere og sponsorere

Vi har valg at samarbejde med firmaer for at kunne teste det sidste nye gear og fremme denne slags eventyr. Vi har nøje udvalgt vores sponsorere og samarbejdspartnere og vi ser frem til at kunne teste og udvikle denne branche

Vores Cykler: Mavi og Sabaka

Santos er et uafhængigt hollandsk cykelmærke med en stor passion for cykling, en stor kærlighed til kvalitet og en innovativ forsknings- og udviklingsafdeling. Som laver nogle af verdens bedste langturs cykler Det blev grundlagt i 1997 af cykelentusiasten Robbert Rutgrink.

Læs om vores cykler her Vores cykler

Vores gear på : Mavi og Sabaka

FROM PORSCHE TO PINION

The idea for the centrally mounted Pinion gearbox was born at Porsche’s transmission development center in Weissach, Germany. As budding engineers and enthusiastic mountain bikers, we were driven by the idea of developing a bicycle shifting system that works as intuitively, precisely, and as wear-free as the manual transmissions in sports cars.

Five years of development, numerous prototypes and countless bench tests followed until the first production-ready gearbox crossed the Himalayan mountains in 2010. Derived from the first gearbox unit, the P1.18, we developed variations that are ideally matched to different cycling applications

Læs om vores cykler her Vores cykler

Lydbøger og den cyklende bogklub

Vi har indgået et samarbejde med Saxo, da vi undervejs har lyttet til flere gode bøger på Saxo og så fik muligheden for at starte den cyklende bogklub. Vi er super glade for at have Saxo med ombord på vores rejse og at vi kan dele de bøger vi læser.

Få Saxo Premium i 3 måneder for 33 kr./md. 
Har du ikke været medlem af Saxo Premium inden for det seneste halvandet år, får du også Saxo Premium gratis i de første 30 dage.

Efter endt prøveperiode og 3 måneder til 33 kr./md. fortsætter medlemskabet automatisk til 139 kr. og kan altid opsiges.

Normalt koster Saxo Premium 139 kr. pr måned.

 

Lyd og Strøm