• Om os

    Katja og Martin

Om os

Vi er et kærestepar, der deler passionen for at se verden, udforske lande og opleve andre kulturer. Lige så meget, som vi elsker at rejse ud i verden, holder vi af vores hverdag på Amager i København. Vi har ét liv, og stræber efter at leve det fuldt ud og i balance med os selv, hinanden og med naturen. Mange af vores rejser foregår på cykel, men vi er også meget glade for at rejse og opleve på andre måder, og vi har mange drømme for fremtiden. Mest til lands og til vands, ikke så meget i luften… Endnu. På denne hjemmeside deler vi vores eventyr og rejser. Dem, der er blevet til utrolige minder, som vi altid vil have med os i rygsækken, og det vi lever nu og her.

Martin Lohmann Møller

Martin Lohmann Møller

42 år med et liv fyldt af eventyr og oplevelser er det fantastisk at Katja og jeg kan dele denne passion om eventyret. Vi ser sammen hvad det kan betyde for os som mennesker. Her på siden deler vi ud af vores oplevelser og håber på at inspirere dig til dit eventyr. 

Jeg er bidt af at cykle, gerne langt, fjernt og fremmede steder. Det er gennem tiden blevet til et par længere cykelrejser og mange af mindre tid og afstand.

  • Twistingspokes – Rotterdam til Kathmandu en rejse på 38000km, 2år og 9 månder på landevejen
  • Americas by bike – Rio Gallegos til Vancouver en rejse på 22600km, 21 måneder på landevejen.

Så jeg kender det der med at cykle over lange afstande og elsker det!

Jeg har rejst i mere end 92 lande og mange af dem på cykel. Hvis ikke jeg rejser på cykel, rejser jeg gerne til fods og jeg har vandret i fjerne egne som Wakhan korridoren i Afghanistan.

Jeg er medlem af Eventyrernes Klub og skriver mere om mine rejser og ekspeditioner på www.martin-from.dk

Jeg arbejder med udvikling af medicinsk udstyr til øjenlæger. Det er meget inspirerende at kunne bruge teknologien til at hjælpe mennesker til at se bedre igen.

Katja står på vandrerute

Katja Nørgaard Hansen

34 år. Jeg lever med en uudtømmelig lyst til at se verden. Den startede da jeg som 17-årig tog til USA på highschool ophold og har siden fået mig til at flytte til USA, Tyrkiet og Estland. I 2019 mødte jeg Martin, som introducerede mig til friluftsliv. Det var dén brik, jeg manglede i livets puslespil.

I 2020 sov jeg i telt for første gang siden jeg var barn. I påsken 2020 cyklede vi Fyn rundt – min første cykeltur med overnatning. Siden da, har vi cyklet Limfjorden og Schweiz rundt, før vi i 2022 tog ud på vores første lange cykelrejse fra Argentina til Canada. Det har været en stejl læringskurve, og ikke uden bump, men det gode mere end opvejer det hårde.

Noget af det jeg elsker allermest ved at rejse på cykel er, at møde mennesker og få et indblik i deres liv, og så elsker jeg at cykle i bjergene, hvor vi kan slå teltet op til de mest spektakulære udsigter.

Jeg har altid interesseret mig for verden, og jeg har en kandidat i Internationale Studier og Udvikling fra Aalborg Universitet. I mit arbejdsliv har jeg arbejdet for en bedre hverdag for børn og unge med synsnedsættelse, og drømmer om i fremtiden at finde en arbejdsplads, hvor jeg kan gøre en forskel for andre.